کفی طبی و کفش طبی
کفش طبی ارتوپدی و انواع آن
پاها مهم ترین قسمتهای اعضای بدن و تکیه گاه بدن هستند. به عبارت دیگر تمام نیروی وزن بدن به وسیله پاها به زمین منتقل میشوند. بنابراین مراقبت از پاها اهمیت زیادی دارد پس بهتر است برای حفاظت از پا ها مناسب ترین راه یعنی استفاده از کفیها و کفش های طبی را انتخاب نماییم. برخی از افراد به علت مشکلات زیادی که در پای خود دارند به دنبال یک کفش طبی مناسب می گردند. بعضی از افراد نیز به دلیل جلوگیری از مشکلات پا در آینده به دنبال کفش های طبی هستند. انتخاب کفش طبی مناسب می تواند سلامت پاهایتان را تضمین کند و سبب بهبود برخی از بیماری های پا گردد.
کفش طبی ساقدار
این نوع از کفشها در درمان انحرافات راه رفتن مانند راه رفتن با پنجه رو به داخل، راه رفتن روی پنجه, اختلالات و بدشکلی های پا از جمله پای چنبری و دفورمیتی های انگشتان مانند هالوکس والگوس و … کاربرد وسیعی دارند.
کفش طبی جبران کوتاهی
این نوع از کفشهای طبی جهت جبران اختلاف اندام تحتانی استفاده میشوند. این نوع از کفشهای طبی قابل طراحی و تعبیه در داخل و زیر کفش بوده و قابلیت تولید در رنگ ها و طرح های متنوع را نیز دارا میباشند
کفش پنجه برعکس
این نوع از کفش طبی پا را در وضعیت ابداکشن ساپورت میکند. کاربرد آن در درمان متا تارسوس ادداکتوس و پا چنبری (Club Foot) میباشد و عموما توسط پزشک معالج جهت درمان ناهنجاریهای فوق الذکر تجویز میشوند.
کفش بی وزن کننده پنجه پا
این نوع کفش در بیماران دیابتی که دارای زخمهای باز و وسیع در ناحیه پنجه هستند، سبب بی وزن شدن در ناحیه دارای زخم و تسریع التیام و درمان بافت میگردد. همچنین در شکستگی استخوانهای انگشت و سینه پا بمنظور جلوگیری از فشار به بافت آسیب دیده نیز استفاده میگردد.
کفش بی وزن کننده پاشنه پا
این نوع کفش در بیماران دیابتی که دارای زخمهای باز و وسیع در ناحیه پاشنه هستند، سبب بی وزن شدن در ناحیه دارای زخم و تسریع التیام و درمان بافت میگردد. متعاقبا در شکستگی استخوان پاشنه با برداشتن فشار از پاشنه باعث تسریع درمان و جوش خوردگی میشود.
کفش عمیق
این کفش بمنظور ایجاد بستر مناسب برای بیمارن دیابتی که پای بزرگ و پر حجمی دارند، دارای عمق زیادی میباشد. هدف از این کفش جلوگیری از فشار به اندام و ایجاد زخم میباشد. همچنین برای بیمارانی که دچار دفورمیتی انگشتان هستند نیز تجویز میگردد.
کفی طبی فومی و پلی اورتان
در درمان و اصلاح اختلالاتی نظیر صافی کف پا، گودی بیش از حد کف پا، درد های کف پا مثل متاتارسالژیا و درد های پاشنه تجویز میشود. این کفی در انواع سخت (Rigid)، نیمه سخت (Semirigid) و نرم (Soft) موجود است.
UCBL
به کمک این نوع از کفیهای طبی پزشک میتواند در چرخش های شدید مچ، التهاب تاندون تیبیال خلفی، پارگی تاندون ها و بیماری های پیشرونده مفصلی میتوان حداکثر ساپورت را ایجاد نماید.
کفی طبی CAD/CAM
این نوع از کفی جهت درمان ناهنجاریهای پا و زانو، پای دیابتی با زخم و اسکار تجویز میشود. قابل طراحی با متریال مختلف و دانسیته متفاوت سخت، نیمه سخت و نرم بوده و از روی اسکن کف پای فرد و بیمار ساخته میشود.
صندل طبی
از این صندلها جهت درمان اختلالات کف پا شامل خار پاشنه، صافی پا، دفورمیتی انگشتان، بونیون و جلوگیری از آرتروز و انحرافات زانو استفاده میشود. این صندلها در رنگها و طرحهای مختلفی موجود میباشند.
بانداژ هالوکس والگوس
از این بانداژ جهت درمان و جلوگیری از پیشرفت انحراف شست پا به داخل استفاده میشود. با به کارگیری صحیح و تجویز به موقع این بانداژ میتوان در برابر بیماری هالوکس والگوس به نتیجه درمانی مطلوب دست یافت.
جوراب واریس
این محصول فشار ملایمی بر سیستم وریدی وارد آورده و خون را به طرف وریدهای عمقی و قلب هدایت میکند. در انواع زیر زانو، میانه ران و کشاله ران و جوراب شلواری با فشار های مختلف نیز موجود میباشد.