زانوی پرانتزی یا ژنوواروم

زانوی پرانتزی یا ژنوواروم

پا یا زانوی پرانتزی عارضه ای است که در آن زانوهای شما حتی در مواقعی که قوزک های پا در کنار یکدیگر قرار دارند، از هم فاصله می گیرند. این شرایط بطور عادی در بین نوزادان به خاطر محدود بودن فضا در رحم مادر مشاهده می شود و این شرایط معمولاً بین سنین 12 تا 18 ماهگی درمان می شود صاف می شود در اکثر موارد، این مشکل هیچ عوارض جانبی و ماندگاری برای کودک ایجاد نمی کند. پا پرانتزی. توصیه میشود در صورتی که انحراف زانو بعد سه سالگی همچنان مشاهده میشود به پزشک برای شروع درمان مراجعه نمایید. در بلند مدت پای پرانتزی در کودکان و بزرگسالان زمینه ابتلا به آرتروز زانو و لگن را ایجاد میکند.

راهها و روش درمان غیر جراحی زانوی پرانتزی

ارتوتیست با انجام اسکن کف پا و سنجش نحوه ی توزیع فشار در کف پای فرد  کفی طبی و زانوبند طبی مخصوص فرد را طراحی میکند. در ادامه در مورد نحوه ی تاثیر کفی طبی و زانوبند طبی توضیح میدهیم.

کفی طبی

در  افراد دارای این ناهنجاری با انجام اسکن کف پا نحوی توزیع فشار در پای فرد سنجیده میشود وکفی طبی متناسب با ناهنجاری های پای فرد طراحی و ساخته میشود. در کفی طبی مخصوص فرد قوه ای طراحی میشود که نحوه ی توزیع فشار داخل مفاصل فرد را به حالت نرمال بازمیگرداند و پای فرد را در راستای مناسب قرار میدهد. این قوه میتواند در زیره ی کفش طبی ، صندل طبی و یا کفی طبی طراحی شود.

زانو بند

برای بازیابی راستای نرمال زانو استفاده از زانوبند مخصوص فرد توصیه میشود. استفاده از این زانوبند خصوصا در افراد دارای زمینه وراثتی مناسب است. وظیفه این زانوبند ایجاد یک نیرو در زانو در جهت قرار گرفتن زانو در راستای اصلی است و گاهی نیاز است روی قالب پای فرد ساخته شود.

ارسال نظر و دیدگاه

پست الکترونیک شما محفوظ بوده و منتشر نمیگردد.